Fuck Yeah WE ARE CRAZY

Правилно ли бе зачетен голът на Боатенг срещу Барса?

Go down

Правилно ли бе зачетен голът на Боатенг срещу Барса?

Писане by Rositsa. on Чет Фев 21, 2013 1:26 pm

Милан надигра Барселона и заслужено победи с 2:0, но първият гол на "росонерите" предизвика много коментари. Кевин-Принс Боатенг прати топката в мрежата на Виктор Валдес, след като преди това кълбото рикошира последователно в Жорди Алба и Кристиан Сапата. Още преди Боатенг да шутира, няколко футболисти на Барса с жестове показаха на съдията, че топката се е ударила в ръката на Сапата. Крейг Томпсън обаче зачете попадението. Дали решението му е правилно? Предлгаме ви видео, от което ясно се вижда, че топката се удря не в ръката, а в лицето на Сапата и после попада на крака на Боатенг, който вкарва гол.
avatar
Rositsa.
Manchester United Fan
Manchester United Fan

Брой мнения : 56
Join date : 21.02.2013

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите